Dashboard | +Follow
Miss Kawaii
Smile
Friday, 26 October 2012 • 10:56 • 0 comments


Susah untuk kita senyum dengan orang yang kita suka dalam diam ? Right? Oh crush , please be mine . I swear to take care  of you perfectly :) I know she is more pretty than me . I know that :D But , I hope you not see a beatiful but the kindness of me . You know ? Saya baik . Tak sanggup nak tipu ibu bapa . Seriously ;)

Crush saya tak encem , tak top , tak hot , tak kaya . Tapi dia berpegang teguh kepada agama. Itu sudah cukup memadai. Biar hilang pangkat , jangan hilangkan agama. I know he kind. But sometimes I act like I hate him when faces with him . Why me ? Wuhuuu :>

xoxo, The Shining Star
Jangan menunjuk :)
• 10:35 • 0 comments

Hai . Assalamualaikum <3

Tajuk macam nak perli je kan . Haha . Saya memnag nak perli pun. Kawan baik saya sendiri. Kenapa ye semakin hari semakin berubah . Errmm , pelik tapi itulah kenyataan dia . Dia tidak perlu untuk menunjuk yang ayah dia belikan dia macam2 . Macam mana perasaan orang yang tak de ayah dah? Komfem terasa dengan kata2 dia tu. Memang pedas kalau dengar sebab tak semua barang yang kita nak dapat ditunaikan. Dia selalu kata, " Ayah saya beli saya ...." Keesokkannya, "Ayah saya beli saya ...." Saya dah macam ni , "So what?"(dalam hati . Tak tergamak nak kata depan2) Saya nak sangat22 cakap pasal ni dekat dia . Tapi saya takut dia teeeraaasaaa. She's is a best and bad bestfriend that I have .

(Tanak nunjuk2 dah okay?)

To my bad bestfriend , please change your attitude . Saya tahu tak banyak orang suka awak. Ermm , sorry to say. But this is the best way to you change .

xoxo, The Shining Star
Second Image
Thursday, 25 October 2012 • 10:17 • 0 comments


My mom dapat buku ini dari Nescafe . It's so cute . I wonder . Why Nescafe theme colour Red and Black . And not Pink and White . Kan Kawaii sikit :D Tak dapat saya bayangkan dengan kata2 . Fuhh , ayat karangan PMR dulu :) 

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hai , saya bukanlah nak jadi Miss Kawaii . Tapi teringin je nak jadi xD Hope enjoy when you at here. Tolong , jangan copy sebarang maklumat dalam blog ini . Kalau tidak , lu tanggung ma akibatnya :D



Taggie Board

Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Font : Google